Void

RasEuropese korthaar
GeslachtPoes, gesteriliseerd
Leeftijd5 jaar
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenNee
Kan bij kinderenNee
Binnen/buitenBuiten
ZindelijkJa
Registratienummer1523
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccinaties up-to-date,
neutralisatie en Feliway Help!)
€135
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDeze kat kan niet met soortgenoten

Void is gevonden in de wijk Tongelre in Eindhoven. Bij de vinder, plaste ze overal tegenaan. In de buurt en op Amivedi was navraag gedaan, ze was gecheckt voor een chipregistratie, maar helaas zonder resultaat. Een eigenaar werd niet gevonden.

De algemene eerste indruk van Void was goed volgens de dierenarts. Ze moest wel erg wennen aan haar nieuwe omgeving.

Void zit nu zo’n drie weken in de opvang, inmiddels is ze plaatsbaar. Ze kan schrikken van harde geluiden of nieuwe mensen. Als je Void rustig benaderd, blijft ze even op afstand. Ze maakt graag op eigen initiatief contact en geeft kopjes. Je kunt haar dan ook aaien. Void vindt het gezellig als je haar kriebelt, als ze eet. En als ze helemaal ontspannen is, rolt ze op haar rugje of likt ze zichzelf. Als ze genoeg aandacht heeft gehad, laat ze dat soms duidelijk merken met een grommetje. Je kan haar dan het best even wat rust geven.

Ze komt ze graag buiten. Ze toont geen interesse in spelen, bijvoorbeeld met een balletje of hengeltje.

De vriendelijke pluizebol kan het best geplaatst worden in een rustige, sociale omgeving, waar ze aandacht krijgt en kan ontspannen.

Heb jij tijd en ruimte voor Void? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.