Vita

RasEuropese korthaar
GeslachtPoes, gesteriliseerd
Leeftijd< 1 jaar
Speciale zorgNee
Kan bij hondenNee
Kan bij kattenNee
Kan bij kinderenVanaf 12 jaar
ZindelijkJa
Plaatsbaar vanaf08-03-2022
Registratienummer112
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutraliseren, carrier)
€180,00

Vita verblijft momenteel in gastgezin in regio Eindhoven.

Vita is een plaatje om te zien. Ze heeft prachtige ogen en haar vacht is een waar kunstwerkje van zwarte en oranje vlekken.

Deze knappe meid zal in een nieuwe omgeving even moeten wennen voordat ze haar ware aard laat zien. In haar gastgezin is ze inmiddels helemaal gewend en ligt ze het merendeel van de dag heerlijk in de krabpaal naar buiten te kijken. Ze is vrij rustig van aard maar kan met spelen heerlijk in het spel opgaan. Achter veertjes en balletjes aanjagen vindt ze heel leuk.

Vita vindt aandacht fijn en ze staat erg te kijken op iemand die met haar speelt en bij haar wil zijn. Niet de hele tijd hoor, ze kan zich ook prima terugtrekken en lekker ergens een dutje doen. Ze begroet je met een vrolijk staartje hoog in de lucht en ze vindt het leuk als je naar haar toekomt om even te knuffelen.

Als Vita geen zin heeft om geaaid te worden zal ze dat laten weten met een zacht bijtje of door zachtjes te slaan. Niks pijnlijks, maar om die reden plaatsen we haar liever niet bij kleine kinderen.

Naar andere katten is Vita erg afwachtend en een beetje onzeker. Ze vindt het prima om enige kat te zijn en wil liever haar huis niet met andere katten delen. Wel wil ze graag naar buiten zodat ze achter insectjes en blaadjes enzo aan kan jagen.

Heb jij een huisje met tuin en wil je Vita de tijd en liefde geven die ze verdient? Vul dan het intakeformulier voor haar in.