Veertje

RasEuropese korthaar
GeslachtPoes
Leeftijd2 jaar
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenOnbekend
Kan bij kinderenOnbekend
Buiten/BinnenBuiten
ZindelijkJa
Registratienummer2084
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccinaties up-to-date,
neutralisatie en Feliway Help!)
€135
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDeze kat is erg aanhankelijk en wil veel aandacht van u

Veertje is een leuk schildpad katje van 2 jaar oud. Toen ze werd gevonden was ze erg uitgehongerd, maar wel heel sociaal. Ze kwam naar de vinder toe voor aandacht. En dat gedrag zien we nog steeds bij haar terug: Veertje is dol op aandacht! Ze staat ongeduldig op je te wachten en kan een mooie voorstelling opvoeren om je aandacht te trekken. Ze loopt op en neer en ‘harkt’ aan de tralies. Alles om jou zo ver te krijgen dat je haar de knuffels geeft die ze zo hard nodig heeft. Kopjes heeft ze ruim op voorraad en ze komt ook graag op schoot.  

Veertje kan heel snel zijn en weet zo wel eens uit haar hok te glippen. Ze blaast dan naar de andere katten die ze ziet, maar gedraagt zich verder niet agressief en laat zich ook weer oppakken om terug in haar hok gezet te worden. Met haar staartje vrolijk in de lucht, lijkt ze zelf ook niet goed te begrijpen waarom ze er zo’n drukte over maakt.  

Overigens is ze dol op eten. Als ze brokjes krijgt, vliegt ze erop af en begint ze te schrokken. Misschien zou een voerpuzzel haar wel lekker kunnen bezig houden. Veertje heeft genoeg energie en temperament voor een beetje uitdaging.  

Een lieve, gezellige poes; dat is wat je in huis haalt met deze knappert. Hou je van een knuffelkat, dan heb je aan Veertje een hele goede! 

Ben jij degene die een knuffelkat in huis wilt? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.