Valuta

RasEuropese korthaar
GeslachtPoes
Leeftijd2,5 jaar
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenOnbekend
Kan bij kinderenJa, ouder
Buiten/BinnenBuiten (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer2013
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccinaties up-to-date,
neutralisatie en Feliway Help!)
€135
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDeze kat heeft echt de tijd nodig om te wennen

Valuta is een zwarte poes van 2,5 jaar oud. Ze werd bij ons aangemeld, terwijl ze aan het bevallen was van 5 kittens. Gelukkig werden zij en haar kroost meteen goed opgevangen. Moederpoes bleek gezond en kon gaan beginnen aan haar herstel.  

In het begin moesten we Valuta voorzichtig benaderen. Als we haar rustig en langzaam benaderden, liet ze zich wel aaien. Ze bleef op haar hoede, beschermend als ze was over haar kittens, maar als ze geaaid werd, ronkte ze hard. Toch heeft ze soms nog wel haar buien waarbij ze zich terugtrekt of toch weer eens blaast als je je hand uitsteekt. Om even later weer tegen het hek aan te schuren om weer geaaid te worden.  

Waarschijnlijk heeft Valuta tijd nodig om te herstellen van haar avonturen als zwerfpoes en het hele moedergebeuren. Het kan goed zijn dat ze met geduld, aandacht en liefde weer een stuk toegankelijker wordt. Valuta is inmiddels gesteriliseerd en klaar om kennis te maken met haar BFF. 

Ben jij degene met begrip en geduld om deze dappere mama weer uit haar schulp te krijgen? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.