Tux

RasEuropese korthaar
GeslachtKater, gecastreerd
Leeftijd<1 jaar
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenJa
kan bij kinderenVanaf 12 jaar
ZindelijkJa
Plaatsbaar vanaf25-05-2022
Registratienummer116
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutraliseren, carrier)
€180,00

Dit jochie is onze Tux. Tux heeft nog niet veel geluk gehad in zijn jonge leventje. Als eerste werd hij samen met een andere kat gedumpt in een doos, waarna hij bij ons terecht kwam. Al snel werd hij geadopteerd door lieve mensen, maar de kat des huizes vond Tux echt een beetje ’too much’.

Wel was zijn adoptiegezin erg lovend over Tux! Het ging hun dan ook echt aan het hart hem terug te moeten brengen bij ons. Wij kennen Tux als een lieve, vriendelijke, jonge donderstraal. Wat ook niet zo gek is gezien zijn jonge leeftijd. Hij is eigenlijk best of both worlds: hij houdt van spelen én van knuffelen! En kan van beide intens genieten.

Tux heeft enorm veel energie, een speelmaatje van zijn eigen leeftijd met dezelfde hobby (kattenkwaad uithalen en stoeien) is zeker gewenst als deze introductie maar goed begeleid wordt. Om ook zijn energie kwijt te kunnen is een tuin voor hem echt een must. Hier kan hij lekker achter de insecten aanjagen en lekker zijn energie eruit rennen.

We merken in de opvang dat Tux door de situatie die hij heeft meegemaakt wel een beetje een klein ’trauma’ heeft opgelopen. Zo is hij veel meer op zijn hoede dan we van hem gewend zijn. En schrikt hij sneller van onverwachte geluiden en bewegingen, hierom plaatsen wij hem niet bij kleine kinderen.

Is er in jouw leven nog plek voor een bommetje aan energie en liefde? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden!