Truus

RasEuropese korthaar
GeslachtPoes, gesteriliseerd
Leeftijd4 jaar
Speciale zorgDieet ivm met overgewicht
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenOnbekend
ZindelijkJa
Plaatsbaar vanaf08-04-2022
Registratienummer120
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutraliseren, carrier)
€130,00

Dit is onze Truus, binnengekomen als zwervertje en vervolgens niet meer opgehaald. Toen Truus binnen kwam was ze best een beetje chagrijnig en had ze een enorme vervilting van haar vacht op haar rug. Toen we de vervilting op haar rug wegschoren leek ook haar humeur als sneeuw voor de zon verdwenen.
Wel was ze in haar nieuwe situatie een beetje onzeker en trok ze zich daarom wat terug. Als ze het dan spannend vond blies ze even om dit duidelijk te maken.

Inmiddels is Truus flink gegroeid in haar socialisatie en kan ze echt genieten van een aai over haar bolletje. Maar daarvoor moet wel het ijs eerst even ontdooid zijn, maar dit gaat steeds sneller.

Truus heeft erg veel overgewicht en kan zich hierdoor slecht verzorgen. Dit is ook de reden dat haar vacht op haar rug erg vervilt was. Het is belangrijk dat een eigenaar actief met een dieet aan de slag gaat, want Truus moet echt van haar overgewicht af. Op latere leeftijd zou Truus hier anders heel veel meer problemen van gaan ondervinden. In de opvang zijn we alvast gestart met een dieet, voor nu staat zij op Royal Canin Satiety brokken. Het advies aan de adoptant om met deze zelfde brokken door te gaan tot zij op haar streefgewicht is.

Ben jij gemotiveerd deze dame op een gezond dieet te zetten en haar buiten dat ook onder te dompelen in liefde? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.