Troy

SoortCavia
GeslachtBeer (gecastreerd)
Diernummer3372
KoppelNee
Moet bij soortgenotenJa
Geschatte geboortedatum05-2022
Plaatsbaar vanaf28-05-2024
Adoptietarief
(incl. vaccineren en neutralisatie)
€ 63,25

Dit mooie beertje heet Troy.

Troy is een voorzichtige cavia die het liefst bij ontmoeting eerst nog even de kat uit de boom kijkt voordat hij gaat onderzoeken. Hij is wat angstig voor toenadering en verstopt zich als je dit te snel probeert. Troy laat zich wel aaien als hij op een veilig plekje zit, maar hij vindt dit voor nu nog niet prettig en blijft dan heel stil zitten. Als je een tijdje rustig bij hem gaat zitten kruipt hij steeds meer uit zijn schulp en komt hij af en toe kijken. 

Troy heeft veel energie dus hij rent regelmatig met uitbarstingen van energie door zijn hok heen. Als hij eenmaal wat los komt gaat hij op onderzoek uit en gaat hij op zoek naar wat te eten.

Troy zoekt een rustig thuis met een verblijf met veel ruimte en verstopplekjes zodat hij zich kan terugtrekken als hij dit wil, en zodat hij zijn energie kwijt kan. Troy heeft nog wat tijd nodig om mensen te vertrouwen. Hij zoekt dan ook een plek zonder jonge kinderen, waar hij dit op een rustig tempo mag gaan doen en hij niet te veel geaaid en opgepakt wordt. De aanwezigheid van een lief zeugje als partner zal hem erg goed doen en zal hem vertrouwen geven.

Troy kan alleen gekoppeld worden aan een gecastreerde beer of een zeug.

Heb jij een eenzame dame zitten die wel een maatje kan gebruiken? Vul onderstaand intakeformulier in zodat we zo snel mogelijk een speeddate kunnen inplannen!