Treesje
Sjors

Treesje en Sjors

RasEuropese korthaar
GeslachtPoes en kater
Leeftijd< 6 maanden
Speciale zorgNee
Kan bij hondenJa
Kan bij kattenJa
kan bij kinderenJa
ZindelijkJa
Plaatsbaar vanaf17-08-2022
Registratienummer
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutraliseren, carrier)
Samen €360,00

Moeder Bagheera is half juni hoogzwanger bij het gastgezin gekomen en kreeg een week later daar haar drie kittens. De hele familie verblijft daar nu nog steeds.

Treesje is een heel mooi zilver/blauwgrijs poesje met witte vlekken, die graag en veel speelt met haar twee broertjes. Ze is heel sociaal en aanhankelijk. Daarom vindt ze het heerlijk om geaaid en geknuffeld te worden en als ze zin heeft gaat ze zelf tegen mensen aan op de bank zitten. Ze is gewend aan kinderen vanaf een jaar of 10. Met wat jongere kinderen zal het waarschijnlijk ook goed gaan, alleen heeft ze die nog niet ontmoet. Treesje kan ook heel goed overweg met de hond van het gastgezin. Ze laat zich likken door de hond en zoekt hem zelf ook op.  Ze is niet bang. Eigenlijk is Treesje stoerder dan haar twee broertjes. Toen ze bv. gechipt werden gaf Treesje geen kik, terwijl de mannen even flink tekeer gingen toen ze aan de beurt waren.

Spelen met haar broers doet ze de hele dag, af en toe onderbroken door lekker lang slapen op een gezellig en zacht plekje, het liefst dicht tegen haar broertje(s) aan. Eén van de drie kittens is inmiddels al geplaatst.

Sjors is een superlief zwart katertje met witte snuit en witte vlekken en nog twee zwarte stippen op zijn kin. Sjors is heel vrolijk en energiek en is daarom ook dol op spelen met zijn zusje en broertje. Na het spelen vallen ze bij elkaar in de armen, in diepe slaap. Hij is ook gek op eten. De ontwormingspasta voor de kittens moest bij 2 van de 3 met veel tegengestribbel in hun bekjes gespoten worden, terwijl Sjors blij de spuit met smaak leegzoog. Sjors is sociaal en lief. Hij is gewend aan veel geaaid en geknuffeld te worden door veel verschillende mensen en kinderen vanaf een jaar of 10. Waarschijnlijk kan hij ook prima met wat jongere kinderen omgaan, alleen heeft hij die nog niet ontmoet. Ook is hij gewend aan een hond om hem heen, die hem dagelijks meermalen besnuffelt en likt. Sjors kijkt heel soms een beetje de kat uit de boom bv. als er ineens veel herrie is. Maar dan rent hij rap naar zijn zusje en broertje en is alles weer oké. Als de stofzuiger in zicht is, verstopt hij zich professioneel, dus handiger om hem dan even op schoot te houden of iets dergelijks. De drie kittens hebben heel veel lol samen en zijn dol op elkaar. Ze slapen meestal samen tegen en op elkaar op een lekker veilig en zacht plekje. Eén van de drie kittens is inmiddels al geplaatst.

Sjors en zijn zusje Treesje zouden daarom heel graag het liefste samen, binnenkort bij leuke, lieve mensen gaan wonen.


Wie is er klaar voor zo’n leuk duo’tje kittens? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden!