Toby

RasEuropese korthaar
GeslachtKater, gecastreerd
Leeftijd8 maanden
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenOnbekend
Kan bij kinderenOnbekend
ZindelijkJa
Registratienummer1396
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutralisatie)
€172,50
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDeze kat moet de tijd krijgen om te wennen

De acht maanden oude Toby is gevonden in Veldhoven, waar hij zich in iemands garage had verstopt. Bij binnenkomst in het asiel was Toby angstig en mager. Hij had meerdere teken over zijn hele lichaam die dan ook meteen zijn weggehaald door de dierenarts. Ook werd Toby gechipt, ontwormd, ontvlooid, gecastreerd en geënt. In de eerste instantie werd hij nog jonger geschat omdat Toby best klein is, na verder onderzoek bleek dat hij toch echt een volwassen gebit had en waarschijnlijk dus een groeiachterstand heeft gehad.

Toby verblijft ongeveer twee maanden in het asiel en is helemaal gewend. Angstig is hij nauwelijks. Hij houdt van genegenheid. Als je hem rustig benadert, maakt Toby op eigen initiatief contact. Hij geeft dan kopjes, spint en laat zich graag aanhalen. Als de pluizenbol het helemaal naar zijn zin heeft, rolt hij lekker op zijn rug. Na het kroelen ligt hij graag op zijn dekentje te chillen.

Spelen vindt Toby ook fijn. Een hengeltje heeft zijn voorkeur, maar je kunt het ook eens met een balletje proberen. Hij is graag binnen, maar vindt het buiten ook interessant. Toby is net aan het oefenen met het kattenluikje, wat goed lijkt te gaan. Een nieuw baasje kan hem daarbij trainen met een hengeltje of wat kattenbrokjes.

De energieke knuffelbeer Toby zoekt een plek waar hij aandacht krijgt en kan spelen.

Heb jij alle tijd om met deze doerak te spelen en knuffelen? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.