Thor

RasRottweiler
GeslachtReu
Leeftijd2 jaar
Speciale zorgNee
Kan bij hondenZie tekst
Kan bij kattenOnbekend
Kan bij kinderenJa, vanaf 16 jaar
ZindelijkJa
Plaatsbaar vanaf02-09-2023
Registratienummer2358
Adoptietarief
(incl. chippen en vaccineren)
€247,50

Thor moet nog een beetje wennen aan zijn nieuwe leventje. 
Hij is als zwerver bij ons binnen gekomen en helaas was dit ook weer een gevalletje gechipt, maar niet geregistreerd. 

De eerste dag was Thor zo van slag dat hij niemand in zijn buurt wilde. Dit liet hij merken door flink tekeer te gaan als er iemand in de buurt van zijn kennel kwam. 
Zijn vertrouwen winnen was prioriteit en daarna gingen we al snel relaxt met hem wandelen. We merken hier in de opvang dat Thor sneller een klik heeft met vrouwen dan met mannen. 
Als hij je eenmaal kent dan vindt hij het heerlijk om samen een wandeling te maken en natuurlijk met een bal op het speelveld rond te rennen als een jonge pup. Ook loopt Thor heerlijk ontspannen mee langs de fiets en wandelt hij over het algemeen mee aan een slappe lijn. 

Hoe Thor is met andere honden weten we niet. Als je buiten met hem wandelt negeert hij over het algemeen andere honden. We hebben hem een keer laten neuzen met een Mechelaar teef van één van onze medewerkers en daar reageerde hij goed op. Thor is niet het type hond dat je random ergens los laat lopen. Het is dan wel belangrijk dat je stevig in de schoenen staat, want met zijn 45 kilo is het dan een heel gewicht dat je in bedwang moet houden. 

Ben je op zoek naar een grote goedzak (als hij je eenmaal kent) die samen met zijn nieuwe baasjes weer vertrouwen wil krijgen in de buitenwereld, dan is Thor de juiste hond.

Thor wordt niet geplaatst bij kinderen onder de 16 jaar. Het liefst zien we Thor bij mensen met een grote tuin, erf of bedrijfsterrein waar Thor als waak/gezinshond gehouden wordt. 

Thor is zindelijk en sloopt niet. 

Heb jij de tijd en ruimte om het vertrouwen met Thor samen op te bouwen? Vul dan onderstaand intakeformulier in en wie weet kunnen jullie binnenkort van start!
Wacht even!

Voor je een hond in huis haalt zijn wij benieuwd of je weet wat er allemaal bij komt kijken. Lees je in door middel van deze
LICG huisdierenbijsluiter. Heb je daarna nog vragen? Wij beantwoorden ze graag.