Kitten Suus

RasEuropese korthaar
GeslachtPoes
Leeftijd< 4 maanden
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenJa
kan bij kinderenJa
ZindelijkJa
Plaatsbaar vanaf15-11-2022
Registratienummer1051
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutraliseren, carrier)
€180,00

Suus verblijft momenteel in gastgezin in regio Eindhoven.

Suus kwam eind oktober bij ons in het gastgezin samen met zusje Sientje en broertje Storm.

Suus is een super aanhankelijk poesje, wat eigenlijk het liefst de hele dag op schoot ligt of in ieder geval bij je in de buurt wil zijn. Loop je even weg, dan zal ze dit luidkeels laten horen. Ze kan nog niet zo goed miauwen, maar ze oefent er zeer regelmatig voor.

Haar ideale huisje zou zijn bij iemand die heel veel thuis is en het liefst bij een andere jonge kat of oudere nog wel speelse kat.

Ze gaat goed om met de andere 2 katten in het gastgezin, een hond heeft ze nog niet ontmoet. Maar ik verwacht geen problemen als dat rustig opgebouwd wordt.

Suus is de kleinste van de 3 kittens, ze is nog erg aan het stoeien met het eten van de harde brokjes. Ze komt nog niet goed aan in gewicht, nu eet ze de harde brokjes zacht gemaakt met warm water. Suus is geen haantje de voorste en is nog niet altijd opgewassen tegen broertje en zusje in de strijd om het eten. Ze krijgt nu meerdere keren per dag alleen te eten, zodat ze er ook de tijd voor kan nemen zonder dat broertje of zusje alles voor haar neus inpikken. Het eten is nog wel echt een aandachtpuntje, gezien haar lage gewicht.

Suus kan ook erg speels zijn, ze vindt alles leuk, heeft geen voorkeur. In haar enthousiasme kan er nog wel een ongelukje gebeuren buiten de kattenbak. Ze is ook nog zo klein en moet nog zoveel leren. Het liefst speelt ze met 1 broertje of zusje, met z’n drieën wordt het al snel te veel voor Suus en houdt ze het voor gezien. Ze trekt zich dan terug op schoot of gaat van een afstandje zitten kijken. Sientje en Storm zijn een stukje groter dan Suus en dan gaat het spelen al snel te hard en te lomp. Daar is ze nog niet tegenop gewassen.

Kittens jonger dan 16 weken worden alleen geplaatst in een huis waar al een andere kat aanwezig is. Is dit niet het geval? Dan kunt u eventueel 2 kittens adopteren.

Heb jij nog een plekje in je hart over voor Suus? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden!