Kitten Storm

RasEuropese korthaar
GeslachtKater
Leeftijd< 4 maanden
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenJa
kan bij kinderenJa
ZindelijkGrotendeels
Plaatsbaar vanaf15-11-2022
Registratienummer1050
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutraliseren, carrier)
€180,00

Storm verblijft momenteel in gastgezin in regio Eindhoven.

Storm kwam eind oktober bij ons in het gastgezin samen met zijn 2 zusjes Suus en Sientje.

Hij is een enorme knuffelkont en komt erg graag op je borst / in je nek liggen slapen. Hij vindt dat een heerlijke plek en spint dan op zijn allerhardst. Storm laat zich prima oppakken en overal aaien.

Storm is dol op zijn zusjes en het liefst wil hij verhuizen met Sientje, met haar is het echt 2 handen op 1 buik. Ze lijken ook als 2 druppels water op elkaar, vandaar dat Storm een bandje draagt.

Soms gebeurt er nog wel eens een ongelukje buiten de kattenbak, maar hij is ook nog zo klein en moet nog zoveel leren.

Storm eet steeds beter de harde brokjes, hoewel hij het natte voer ook erg lekker vindt.

Storm gaat goed om met de 2 andere katten in het gastgezin, een hond heeft hij nog niet ontmoet. Maar ik verwacht daar geen problemen mee als dat rustig wordt opgebouwd.

Het ideale huisje voor Storm zou zijn samen met Sientje bij iemand die veel thuis is, hij is erg aanhankelijk en zoekt je steeds weer op.

Mocht hij je kwijt zijn, dan laat hij wel van zich horen. Hij kan nog niet zo goed miauwen, maar hij oefent er zeer regelmatig voor.

Kittens jonger dan 16 weken worden alleen geplaatst in een huis waar al een andere kat aanwezig is. Is dit niet het geval? Dan kunt u eventueel 2 kittens adopteren.

Heb jij nog een plekje in je hart over voor Storm? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden!