Stivo

RasAkita Inu kruising
GeslachtReu
Leeftijd5 jaar
Speciale zorgNee
Kan bij hondenJa
Kan bij kattenOnbekend
Kan bij kinderenJa, vanaf 12 jaar
ZindelijkJa
Plaatsbaar vanaf20-03-2023
Registratienummer326
Adoptietarief
(incl. chippen en vaccineren)
€247,50

Deze lieve ogen zijn van Stivo. Hij zit al een tijdje bij ons in het asiel.

Helaas is hij al een aantal keer terug gekomen van een plaatsing en dat komt eigenlijk omdat Stivo zich niet altijd even goed weet te gedragen. Hij kan zich geen houding geven in een huiselijke situatie en vertoont na een aantal dagen een vorm van verlatingsangst. Hij vind het lastig als je weg gaat en gaat je dan claimen. Er is bij de vorige plaatsing niet geprobeerd om hem in een bench op te sluiten maar wij vermoeden dat hij dan gaat zingen/joelen.

Dit zingen vind hij zelf erg mooi en dit doet hij dan ook op de meest gekke tijden. En hij kan het ook erg lang volhouden. Verder is Stivo een jongen die zich snel verveeld en dingen gaat zoeken om te doen. Dat zijn alleen niet de dingen die wij als mensen nou graag zien. Je moet hierbij denken aan klussen. Niet met een schroefmachine, maar gewoon lekker met zijn tanden.

Bij ons in het asiel doet hij dit alleen met zijn deken, want een intacte deken is ook zo saai.

Met andere honden en dan voornamlijk teven, doet Stivo het eigenlijk heel erg goed. Hij kan leuk spelen en ravotten, maar als hij er genoeg van heeft loopt hij weg, of de andere hond krijgt een grommetje zijn kant op.

We zijn voor Stivo echt op zoek naar een plek waarbij hij niet in huis hoeft te zijn, vanwege zijn gedrag, maar waar hij wel lekker de ruimte heeft om rond te lopen.

Aandacht van mensen vind hij wel heerlijk, dus het zou fijn zijn als hij wel af en toe een aai over zijn bol mag ontvangen

Heb jij ruimte, tijd, geduld en aandacht voor deze complexe lieverd? Vul onderstaand intakeformulier in en wie weet kunnen jullie binnenkort van start!
Wacht even!

Voor je een hond in huis haalt zijn wij benieuwd of je weet wat er allemaal bij komt kijken. Lees je in door middel van deze
LICG huisdierenbijsluiter. Heb je daarna nog vragen? Wij beantwoorden ze graag.