Sterre

RasEuropese korthaar
GeslachtPoes
Leeftijd2 jaar
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenJa
kan bij kinderenJa
ZindelijkJa
Plaatsbaar vanaf08-08-2022
Registratienummer392
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutraliseren, carrier)
€130,00

O die Sterre, wat is ze lief! Samen met haar 5 kittens kwam ze in onze opvang, maar niemand leek haar te missen. Mogelijk is ze ooit de weg naar huis verloren en kwam ze op dat pad een leuke man tegen. Ze is een ontzettend goede moeder geweest, maar nu is het tijd voor wat Sterre-time. Klaar om uit te vliegen!

Het is duidelijk dat ze ooit een baasje heeft gekend, want is zo ontzettend zachtaardig naar mensen, maar ook voor katten. Door haar tengere uiterlijk en haar prachtige kijkers ben je snel verkocht.

Sterre is altijd heel nieuwsgierig wat haar katten-buren aan het doen zijn. Ze schroomt dan ook niet om af en toe een pootje door de tralies te steken om te kijken of ze de aandacht kan trekken van haar buren. We hebben het vermoeden dat ze het erg leuk zou vinden om in een huis te wonen waar al een andere sociale kat aanwezig is.

Af en toe met een hengeltje spelen vind Sterre wel leuk, dan kan ze lekker in het spel opgaan. Ook genieten van het zonnetje buiten staan op haar verlanglijstje. Dus een thuis met een (afgeschermde) tuin zou zeker een goede kanshebber zijn voor deze dame.

Heb jij een plekje in je hart over voor Sterre? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden!