Sox

RasAkita Inu
GeslachtTeef
Leeftijd3 jaar
Speciale zorgNee
Kan bij hondenZie tekst
Kan bij kattenOnbekend
Kan bij kinderenJa
Tuin nodig?Ja
ZindelijkJa
Plaatsbaar vanafZie tekst
Registratienummer3502
Adoptietarief
(incl. chippen en vaccineren)
€272,25

Nadat Sox haar pups een nieuw thuis gekregen hebben zijn wij voor deze lieverd ook op zoek naar een nieuw huis. 
Ondanks dat wij haar ervaren als een lieverd, raden wij aan je goed in het ras te verdiepen. Een Akita Inu is namelijk geen beginners hond. 

Sox is bij ons binnengekomen met haar net geboren pups. Ondanks dat ze ons niet goed kende, was ze heel tolerant als wij met de pups bezig waren. 
In het begin was Sox wat afwachtend bij vreemde mensen, maar inmiddels vindt ze iedereen leuk en mag iedereen haar vele knuffels in ontvangst nemen. 

Doordat Sox haar pups recent zijn afgespeend moet Sox haar lijf nog terug in model komen. Wij verwachten met enkele weken dat ze weer strak in model is. Hier lijkt ze zelf gelukkig geen last van te hebben. 
 
Sox kan soms wat kieskeurig zijn met eten, maar lekkers neemt ze maar wat graag aan. Hierdoor is het wandelen met haar ook een leuke aangelegenheid. Sox vindt niet alle honden leuk, maar door haar voer gerichtheid is ze hier makkelijk in af te leiden en loopt ze lekker mee. 
Bij de vorige eigenaar leefde Sox samen met een reu. Wellicht is het dus mogelijk om Sox  samen met een andere reu in huis te plaatsen, na een rustige introductie. 

Sox loopt relaxt mee aan de lijn en je krijgt haar niet zo snel van haar stuk. Door haar fijne karakter denken we dat Sox geplaatst kan worden bij kinderen vanaf een jaar of 12. Of bij jongere kinderen die gewend zijn om met een hond te leven.  
 
Sox kent de basiscommando’s en we weten van haar vorige eigenaar dat ze altijd in huis heeft gewoond zonder moeite. We verwachten dan ook dat ze zich makkelijk kan aanpassen in een huiselijke situatie. Natuurlijk altijd na een gewenningperiode 
 
Sox zal voor plaatsing nog gesteriliseerd worden.

Ben jij degene die deze geweldige hond een tweede kans wil bieden? Vul dan onderstaand intakeformulier in en wie weet kunnen jullie binnenkort van start!
Wacht even!

Voor je een hond in huis haalt zijn wij benieuwd of je weet wat er allemaal bij komt kijken. Lees je in door middel van deze
LICG huisdierenbijsluiter. Heb je daarna nog vragen? Wij beantwoorden ze graag.