Kitten Sokjes

RasEuropese korthaar
GeslachtKater
Leeftijd< 4 maanden
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenJa
kan bij kinderenJa
ZindelijkJa
Plaatsbaar vanaf15-10-2022
Registratienummer1048
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutraliseren, carrier)
€180,00

Sokjes verblijft momenteel in gastgezin in regio Eindhoven.

Sokjes is samen met zijn 5 broertjes en zusjes gevonden, samen met zijn 2 broertjes zit hij nu in een gastgezin. De eerste dagen heeft Sokjes gebruikt om te wennen aan de omgeving. Sokjes is een hele lieve kitten. Hij houdt ervan om de wereld om zich heen te ontdekken, samen met zijn broertjes of alleen. Hij loopt dapper door de kamer op zoek naar speelmuizen of de krabpaal. Hij houdt ervan om te spelen met zijn broertjes of met de kinderen en mensen die er op dat moment zijn. Het is een ondernemende kitten, hij is de sterkte van de 3 broertjes en laat dit ook zien door als eerste op dingen te springen en nieuwe dingen uit te proberen. Hij houdt ervan als je hem aanhaalt en aait. Slapen doet hij het liefste opgerold samen met zijn broertjes in een zo’n klein mogelijk mandje. Eten vindt hij lekker en de kattenbak weet hij ook te vinden. Hij vindt het geen probleem om opgepakt te worden. De stofzuiger vindt hij nog wel een beetje spannend, maar al duidelijk minder eng dan in het begin. Hij houdt van klimmen en als hij honger heeft of aandacht wil laat hij dit duidelijk merken door te gaan miauwen. 

Kittens onder de 16 weken worden alleen geplaatst in een huis waar al een andere kat aanwezig is. Is dit niet het geval? Dan kunt u eventueel 2 kittens adopteren.

Mag Sokjes bij jou komen wonen? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden!