Skittel

RasEuropese korthaar
GeslachtKater, gecastreerd
Leeftijd9 maanden
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenJa, zie tekst
Kan bij kinderenJa, vanaf 12 jaar
Binnen/buitenBuiten
ZindelijkJa
Registratienummer1463
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutralisatie)
€172,50
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDeze kat zoekt een ervaren kattenkenner i.v.m. gedrag

Deze zwart-witte kater genaamd Skittel werd medio maart gevonden in Geldrop-Mierlo. Hij bleek, naar omstandigheden, in goede gezondheid.

Skittel is nu negen maanden oud. De ietwat slungelige kater heeft een alerte en energieke houding. Als je hem benadert, komt hij op eigen initiatief naar je toe. Met de staart omhoog schuurt hij langs je benen, en spint zachtjes. Hij klimt graag op je schoot en verder. Skittel ziet handen helaas als speelgoed. Wij zijn dan ook opzoek naar iemand met kattenkennis en het geduld om Skittel af te leren dat vingers geen speelgoed zijn.

Skittel is een kater die erg veel energie heeft en dus ook echt wel de ruimte nodig heeft om die energie kwijt te kunnen. Hij zou eventueel ook wel bij een andere kat geplaatst kunnen worden maar dan moet het wel echt een kat zijn met hetzelfde energieniveau. Zo kunnen ze elkaar lekker moe maken, en kan Skittel misschien op die manier ook ”opgevoed” worden door de kat des huizes om niet zoveel zijn nageltjes en tandjes te gebruiken.

Ben jij diegene die lekker met Skittel kan spelen en ben je niet bang voor nageltjes? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.