Kitten Sientje

RasEuropese korthaar
GeslachtPoes
Leeftijd< 4 maanden
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenJa
kan bij kinderenJa
ZindelijkGrotendeels
Plaatsbaar vanaf15-11-2022
Registratienummer1051
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutraliseren, carrier)
€180,00

Sientje verblijft momenteel in gastgezin in regio Eindhoven.

Sientje kwam eind oktober bij ons in het gastgezin samen met zusje Suus en broertje Storm.

Ze is stiekem een heel aanhankelijk poesje, maar heeft eigenlijk geen tijd heeft om te knuffelen. Ze is druk met alles ontdekken en spelen met broertje en zusje. En als ze daar mee klaar is, komt ze graag een dutje doen op schoot. Ze laat zich prima oppakken en overal aaien. Toen ze net in het gastgezin kwam, at ze nog niet zo goed zelfstandig de harde brokjes. Dat gaat nu gelukkig beter, haar buikje is aardig gevuld en ze heeft energie voor 10 ! Soms gebeurt er nog een ongelukje buiten de kattenbak, ze is dan zo druk in haar spel dat ze vergeet om naar de kattenbak te rennen. Maar ze is ook nog zo klein en moet nog zoveel leren.

Sientje zou het heel leuk vinden om samen met Storm geplaatst te worden, ze zijn echt 2 handen op 1 buik. Ze lijken ook als 2 druppels water op elkaar, vandaar dat Storm een bandje draagt.

Sientje gaat in het gastgezin goed om met 2 andere poezen, een hond heeft ze nog niet ontmoet. Maar ik verwacht daar geen problemen mee als dat rustig wordt opgebouwd.

Sientje kan prima in een gezin met kinderen geplaatst worden, ze is erg vriendelijk en voor bijna niks bang.

Kittens jonger dan 16 weken worden alleen geplaatst in een huis waar al een andere kat aanwezig is. Is dit niet het geval? Dan kunt u eventueel 2 kittens adopteren.

Heb jij nog een plekje in je hart over voor Sientje? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden!