Senna

RasSchipperke
GeslachtTeef
Leeftijd2 jaar
Speciale zorgNee
Kan bij hondenJa
Kan bij kattenOnbekend
Kan bij kinderenVanaf 12 jaar
ZindelijkJa
Plaatsbaar vanaf30-08-2022
Registratienummer756
Adoptietarief
(incl. chippen en vaccineren)
€240,00

Senna is een jonge knappe dame van 2 jaar die als zwerver is gevonden op een industrieterrein. Ze vindt de wereld best spannend en kan angstig op mensen reageren. Als je haar even de tijd geeft herstelt ze snel van haar angst en vindt ze het eigenlijk heel gezellig dat je er bent. Ze komt je dan enthousiast begroeten of aanzetten met een speeltje. Het liefste heeft ze dan dat je haar uitgebreid aait en kroelt.

Ook tijdens wandelingen zien wij dat ze onzeker is en kan schrikken van onverwachte dingen, bijvoorbeeld een hardrijdende auto. Wanneer je haar hier in steunt en begeleidt loopt ze ontspannen verder. Tijdens wandelingen doet ze haar eigen ding. Ze snuffelt en scharrelt wat rond. Het liefste maakte ze een grote wandeling met je en gaat ze samen met jou leuke dingen doen. Schipperkes zijn actieve en energieke honden.

Met haar knappe uitstraling zorgt ze ervoor dat alle medewerkers verliefd op haar zijn! Het is wel belangrijk dat haar dikke vacht goed wordt onderhouden, anders kan het gaan vilten. Regelmatig borstelen is een vereiste.

Op het asiel zien wij sociaal gedrag naar andere honden, maar benadering vindt ze spannend. Aan de lijn reageert ze niet op andere honden. Mochten we Senna bij een andere hond plaatsen dan is de voorkeur een rustige stabiele hond.

Wij zoeken een thuis waar deze jonge hond een actief leven krijgt. Samen een fijne wandeling maken, een leuk trekspelletje in de achtertuin en natuurlijk heel veel knuffelsessies. Wie weet als Senna meer zekerheid krijgt vindt ze zelfs een sport als Hoopers of Behendigheid wel fantastisch. Senna is een onzekere, speelse jonge hond maar wij verwachten dat ze op een stabiele plek helemaal opbloeit.

Kun jij Senna stabiliteit bieden? Vul dan onderstaand het intakeformulier in en wie weet begint jullie avontuur sneller dan je denkt.