Scanner

RasAkita Inu
GeslachtReu
Geboren07-05-2024
Speciale zorgNee
Kan bij hondenJa
Kan bij kattenOnbekend
Kan bij kinderenJa >12 jaar
Tuin nodig?Ja
ZindelijkNee
Plaatsbaar vanafZie tekst
Registratienummer3505
Adoptietarief
(incl. chippen en vaccineren)
€448,25

Maak kennis met Scanner.
Scanner is samen met zijn moeder, broertje en zusjes bij ons in de opvang terecht gekomen, nadat er van de moeder afstand gedaan was.
Het is geen ideale situatie, maar de pups krijgen voldoende socialisatie.

Scanner is een toepasselijke naam voor dit mannetje, want hij scant rustig de omgeving rond voordat hij besluit om zich te laten zien. Hij is degene die het meest de kat uit de boom kijkt, maar als hij eenmaal besloten heeft dat hij het leuk vind, dan is het zoals een echte pup betaamt, een kleine ontdekker.
In het begin heeft Scanner dus wat tijd nodig om te wennen aan een nieuwe omgeving en de mensen die zich daarin bevinden.

De nieuwe eigenaar dient zich goed in te lezen in het ras Akita inu. En er ook rekening mee houden dat het een pup betreft die alles nog moet leren.
Voor Scanner zijn wij op zoek naar nieuwe eigenaren, met eventueel een leuk speelmaatje waar Scanner veel van kan leren.
Na het ontvangen van de intake, zullen wij contact opnemen voor de kennismaking.

Ben jij degene die zich goed ingelezen heeft en nog steeds interesse heeft in Scanner?Vul dan onderstaand intakeformulier in en wie weet kunnen jullie binnenkort van start!
Wacht even!

Voor je een hond in huis haalt zijn wij benieuwd of je weet wat er allemaal bij komt kijken. Lees je in door middel van deze
LICG huisdierenbijsluiter. Heb je daarna nog vragen? Wij beantwoorden ze graag.