Savannah

RasEuropese korthaar
GeslachtPoes
Leeftijd5 jaar
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenJa
Kan bij kinderenJa, vanaf 12
Binnen/buitenBuiten
ZindelijkJa
Registratienummer1596
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutralisatie)
€122,50
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDeze kat moet de tijd krijgen om te wennen en uiteindelijk naar buiten kunnen

Savannah werd samen met een groep andere katten tijdens een vangactie voor verwilderde katten gevangen om steriel gemaakt te worden en weer uit te zetten. Savannah bleek echter wel aanhankelijk genoeg te zijn dus is zij in de opvang gebleven om uiteindelijk geadopteerd te kunnen worden. Savannah is een poes van 5 jaar oud, met een bruin-rode cypers en witte vachtkleur. 

In het contact is Savannah in eerste instantie bang, maar als je haar rustig wat tijd geeft, ontdooit ze wel. Dan geeft ze je kopjes, begint ze te spinnen en vindt ze het zelfs zo fijn dat ze met haar pootjes gaat kneden. Langzaam knippert ze dan met haar ogen om aan te geven dat alles goed is. 

Savannah is gesteriliseerd, geënt, ontvlooit en ontwormd dus ze is helemaal klaar voor haar forever home!

En ze heeft nog iets bijzonders, want ze is namelijk twee keer gechipt! Het geeft haar helaas geen extra vaardigheden, maar je moet beide chips dus wel registreren. Maar maak je geen zorgen, dat doen wij voor je tijdens de adoptie.

Dus heb jij een klein beetje geduld en veel liefde te geven? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.