Sandra

RasEuropese korthaar
GeslachtPoes
Leeftijd4 jaar
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenJa
Kan bij kinderenJa
ZindelijkJa
Registratienummer1598
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutralisatie)
€122,50
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDeze kat is erg aanhankelijk en wil veel aandacht van u

Sandra werd samen met een groep andere katten tijdens een vangactie voor verwilderde katten gevangen om steriel gemaakt te worden en weer uit te zetten. Sandra bleek echter heel lief en aanhankelijk te zijn dus is zij in de opvang gebleven om uiteindelijk geadopteerd te kunnen worden. Om Sandra gereed te maken voor adoptie, werd ze gesteriliseerd, gechipt en geënt!

Nu verblijft Sandra op de afdeling plaatsbaar. De vier jaar oude poes houdt van aandacht en knuffelt graag. Je kunt haar gemakkelijk aanhalen. Sandra klimt dikwijls op schoot en kronkelt dan om de juiste houding te vinden. In spelen toont de poes minder interesse, maar dat kan in een nieuwe thuissituatie veranderen. Je kunt haar trainen om met een kattenluikje om te gaan, bijvoorbeeld met wat brokjes of catnip.

De vriendelijke pluizenbol kan het best geplaatst worden in een sociale omgeving, waar ze aandacht krijgt en lekker kan kroelen!

Dus heb jij tijd en ruimte voor Sandra? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.