Runner

RasEuropese korthaar
GeslachtPoes, gesteriliseerd
Leeftijd< 1 jaar
Speciale zorgNee
Kan bij hondenNee
Kan bij kattenOnbekend
kan bij kinderenJa, vanaf 12 jaar
ZindelijkJa
Plaatsbaar vanaf27-06-2022
Registratienummer346
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutraliseren, carrier)
€180,00

Dit lieve poezenmeisje is onze Runner. Bij ons binnengebracht als vondeling waarna ze niet meer is opgehaald door een eigenaar. Haar naam heeft ze te danken aan haar snelheid. Want toen Runner net bij ons binnen was was ze ontzettend bang. Alleen al bij het zien van ons zette ze het op een rennen. Nu inmiddels een paar weken later heeft ze door dat wij mensen best wel lief zijn, als we haar maar gewoon even de tijd geven om te ontdooien.

Snelle bewegingen of onverwachte geluiden kunnen Runner nog een beetje doen schrikken. Maar laat je haar daarna weer even tot rust komen zul je zien dat er een enorm kroelpoesje in haar schuilt. Van genot van de aaitjes rolt ze zo op haar rug om te laten zien hoe ontzettend ze ervan geniet.

Echt speels hebben we haar nog niet vaak gezien. Maar mogelijk is ze dit wel als ze zich dadelijk comfortabel voelt in een nieuw huis. Ze is nog jong en barst daardoor nog van de energie.

Omdat ze zo schrikkerig is plaatsen wij haar niet in een huishouden waar kleine kinderen wonen of honden. Hiervan zou zij mogelijk erg kunnen schrikken en daardoor veel stress ervaren.

Kun jij Runner de geborgenheid en liefde bieden die ze zo verdiend? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden!