Ruby

RasKruising
GeslachtPoes
Leeftijd1 jaar
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenOnbekend
Kan bij kinderenOnbekend
Binnen/buitenNaar buiten (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer3364
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutralisatie)
€148,50
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDeze kat is erg aanhankelijk en vraagt aandacht

Dit knappe 1-jarige wit-grijze poesje heeft al wel wat meegemaakt in haar jonge leventje. Ze kwam bij ons binnen vol vlooien, een doffe vacht maar vooral mager en hongerig. Inmiddels is ze aangesterkt, zit haar haar weer netjes in de plooi en is ze klaar om geadopteerd te worden. 

Wij hebben Ruby leren kennen als een lieve, aanhankelijke poes die graag aandacht krijgt. Ze staat al te wachten als ze je aan hoort komen. Ze komt lekker op schoot zitten en kan niet genoeg geknuffeld worden. Spelen doet ze niet bij ons, maar het zou zo maar kunnen dat ze dit wel gaat doen zodra ze zich veilig voelt in haar definitieve nieuwe omgeving.  

Ze heeft een tijd op straat gezworven en is de buitenlucht gewend. Voor Ruby zoeken wij dan ook een huis met lieve mensen die graag met haar knuffelen en de mogelijkheid bieden om naar buiten te kunnen gaan. 

Ben je regelmatig thuis om lekker veel tijd met Ruby door te brengen? Vul hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.