Ronny

RasKruising
GeslachtKater, gecastreerd
Leeftijd1 jaar
Speciale zorgJa, lees de tekst
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenNee
kan bij kinderenJa
ZindelijkJa
Plaatsbaar vanaf27-06-2022
Registratienummer349
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutraliseren, carrier)
€130,00

Kijk hier toch eens: onze Ronny. Hij werd bij ons binnengebracht als zwervertje. Even leek het erop dat wij zijn eigenaar gevonden hadden, maar toen leek zij kort daarna van de aardbodem verdwenen. Wij snappen er niets van, want Ronny is net zo lief als dat hij knap is. Bij binnenkomst zag hij er echter wel een beetje verfomfaaid uit, hij had erg veel oude wonden en had ook een onverklaarbare wond op zijn elleboog. De wonden helen wat langzaam, maar hij ziet er inmiddels al stukke knapper uit. (Is dat nog mogelijk dan?)

Hij houdt ontzettend van knuffelen en deelt dan ook geweldige (soms harde, haha) kopjes uit. Hij doet dat (als het even kan) het liefst non-stop. Met zijn prachtige ogen smelt je binnen secondes als je hem ziet, het is een ware charmeur.

Sindskort zijn wij er achter dat Ronny FIV-positief is. Geen idee wat FIV is? Dat snappen we. FIV is bij katten wat HIV bij mensen is. Hij ondervindt hier momenteel geen ernstige gezondheidsklachten van en kan hier mogelijk ook gewoon oud mee worden. Wel is het van belang dat zijn nieuwe eigenaar er rekening mee houdt dat zijn weerstand niet optimaal is en er extra alert op is wanneer Ronny zich niet helemaal lekker voelt. FIV is overdraagbaar op andere katten waardoor Ronny niet geplaatst wordt in een huishouden met andere katten of in een woonsituatie waarbij hij vrij op straat zou kunnen rondlopen.

Vind jij het niet erg dat Ronny (medisch) iets beter in de gaten gehouden moet worden? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden!