Rocky

RasEuropese korthaar
GeslachtKater, gecastreerd
Leeftijd1 jaar
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenOnbekend
kan bij kinderenJa
ZindelijkJa
Plaatsbaar vanaf25-05-2022
Registratienummer241
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutraliseren, carrier)
€130,00

Deze knappe kater heet Rocky. Hij kwam bij ons nadat hij was achtergelaten in een vakantiebungalow. Zijn baasje waren we wel op het spoor maar die liet ineens niets meer van zich horen. Tijd om een nieuw baasje te vinden voor hem.

Wat een leukerd is het, die Rocky. Wij snappen echt niet dat je deze kat niet meer terug zou willen nemen. Hij is vriendelijk, speels en erg aanhankelijk. Hij smelt bijna letterlijk als je hem over zijn koppie (en dan vooral zijn wangen) aait. Dan gaat hij helemaal met zijn oogjes dicht op je liggen en kan hier maar geen genoeg van krijgen.

Ook zit er een speelse jongen in hem, de ballenbaan vind hij dan erg interessant! Maar een speeltje met catnip blijft favoriet. Hij gooit dat speeltje door zijn hele hok heen en hij stoeit en doet er maar druk mee. Het is dus zeker een advies voor de toekomstige eigenaar om hem niet onbeperkt, maar zeker op dagelijkse basis even een catnip speeltje aan te bieden. Dan kan hij even flink zijn energie eruit stoeien.

Rocky zit ook graag in zijn buitenverblijf. Het zou dus wel erg fijn zijn als zijn nieuwe thuis ook een buitenruimte te bieden heeft. Dan kan hij lekker een frisse neus halen en op vlinder-jacht gaan.

Is er in jouw leven nog plek voor een bommetje aan energie en liefde? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden!