Robin

RasEuropese korthaar
GeslachtKater, gecastreerd
Leeftijd4 jaar
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenOnbekend
ZindelijkJa
Plaatsbaar vanaf22-03-2022
Registratienummer91
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutraliseren, carrier)
€130,00

Dit is onze Robin, een voormalige “verwilderde” boerderijkat die bij ons binnengebracht is omdat hij niet gewenst was op de plek waar hij rondliep. Inmiddels zit Robin al een tijdje bij ons in de opvang en zien wij eigenlijk dat hij enorme progressie maakt als we het hebben over sociaal gedrag. In het begin vond hij ons echt reuze eng en aanraking was uit den boze, inmiddels staat hij te miauwen als we binnenkomen en wil echt echt wel wat knuffels komen uitdelen.

In het begin moet Robin nog een klein beetje de kat uit de boom kijken en kan hij nog wat schrikkerig reageren. Maar zodra het ijs dan gebroken is wil hij ontzettend graag knuffels uitdelen. Hij kan dan non-stop kopjes geven en geniet hier heerlijk van. Ook spelen met een hengeltje of een anders speeltje wat zijn jachtinstinct aanwakkert vind hij leuk!

De tijd zal het leren, maar wij verwachten dat het niet lang meer duurt voor deze kerel zelfs op schoot durft te komen!

Dus heb je ervaring met (wat bangere) katten en heb je genoeg liefde, rust en geduld om van deze voormalig ‘farmer-boy’ een lieve huiskat te maken? Vul dan hieronder zijn intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.