Robert
Umay

Robert

SoortKonijn
GeslachtRammelaar (gecastreerd) + Voedster (gesteriliseerd)
Diernummer728 + 1180
KoppelJa
Moet bij soortgenotenNee
Geschatte geboortedatum08-2022
Plaatsbaar vanaf14-02-2023
Adoptietarief
(incl. vaccineren en neutraliseren)
Samen €120,-

Wat een knappe, pluizige hunk is onze Robert! Het is een ontzettend knuffelig kereltje (wat ook wel moet met zo’n vacht). Hij heeft een prachtige, bijzondere vacht: een combinatie van pluizige grijze haren en gladde bruine haren, prachtig om te zien. Maar die prachtige vacht vereist wel goede vachtverzorging, dat is wel iets belangrijks om in het achterhoofd te houden. Eens per 2 dagen een goede kam er doorheen is het beste.

Robert is een enorm liefdevol konijntje die zeker houdt van een goede knuffelsessie. Dit vind hij met mensen al erg gezellig en leuk, laat staan met zijn nieuwe vriendinnetje Umay.

Umay had niet zo’n rooskleurig leventje. Ze werd samen met nog 28 konijnen in een schuur aangetroffen. Het was duidelijk dat er niet op een goede manier voor deze konijnen werd gezorgd. Sommige zaten er verwaarloosd bij, maar gelukkig zijn ze op tijd gevonden en konden we de schade enorm beperken.

Dat Umay dus wel wat liefde in haar leven kon gebruiken is vrij duidelijk. En die liefde heeft ze gevonden in deze grote “knuffelbeer” genaamd Robert. Hij zal haar nog de kneepjes van het “tamme konijnen”-vak moeten laten zien, want mensen vindt Umay soms nog wat spannend. Maar met Robert naast haar durft ze de wereld al weer een stukje beter aan.

Ben jij op zoek naar een veel te leuk koppel met de echte X-factor qua looks? Vul onderstaand intakeformulier is zodat we zo snel mogelijk een speeddate kunnen inplannen!