Rinus

RasPointer
GeslachtReu
Leeftijd2 jaar
Speciale zorgNee
Kan bij hondenVermoedelijk wel
Kan bij kattenOnbekend
Kan bij kinderenJa
ZindelijkJa
Plaatsbaar vanaf25-10-2022
Registratienummer985
Adoptietarief
(incl. chippen en vaccineren)
€240,00

Wat een grappige kerel is onze Rinus. Het is een grote, sterke vent van iets meer dan 25 kilo. Hij werd zwervend op straat aangetroffen en is helaas niet meer opgehaald. En daar begrijpen wij helemaal niets van! Tijd om een fijn, nieuw plekkie voor hem te zoeken.

Rinus is een vriendelijke hond die het met alle verschillende medewerkers en vrijwilligers erg gezellig heeft. Hij is altijd overal voor in, zo lang hij maar zijn energie een beetje kwijt kan. Achter een balletje aanrennen op het speelveld behoort zeker tot één van zijn hobby’s maar doet zeker niet onder voor een heerlijke (lange) wandeling.
Tijdens de wandelingen moet hij wel een beetje begeleid worden in het (niet) trekken aan de lijn. Over het algemeen loopt hij ontspannen mee, maar als hij iets snuffelt en ruikt wat erg interessant is dat kan hij nog wel is altijd zijn kracht inzetten om flink te trekken.

Rinus heeft met een aantal honden kennisgemaakt en dit ging altijd goed. We zien dan een sociale en vriendelijke hond die geïnteresseerd is. Dus mogelijk zou Rinus bij een andere hond in huis kunnen wonen.

Door Rinus zijn energielevel en zijn goede speurneus is het misschien leuk om samen met hem aan de slag te gaan in de trant van speurtrainingen. Zo kunnen jullie werken aan de onderlinge band, maar kan Rinus daarna met een voldaan gevoel terug naar huis.

Mag Rinus bij jou zijn dolle ‘ik’ zijn? Vul dan onderstaand het intakeformulier in en dan plannen we zo snel mogelijk een kennismaking in.