Rebbel

RasEuropese korthaar
GeslachtKater, gecastreerd
Leeftijd6 jaar
Speciale zorgJa, zie tekst
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenNee
kan bij kinderenOnbekend
ZindelijkJa
Registratienummer1315
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutraliseren en carrier)
€130,00

Rebbel is gevonden in Nuenen. Hij lag verscholen in een hoek bij de vinder en viel steeds om. De dierenambulance heeft hem gevangen en naar de opvang gebracht, waar de dierenarts hem onderzocht. De kat leek neurologisch niet in orde, we denken dat hij iets toxisch heeft gegeten. Hij vond het echt niet fijn om benaderd te worden.

Inmiddels verblijft Rebbel bijna 2 maanden in de opvang, hij is gewend geraakt aan zijn omgeving en niet meer zo angstig en agressief. Gelukkig is hij ook flink aangesterkt en klaar om naar z’n gouden mandje te gaan.

Rebbel laat een ontspannen houding zien als je naar zijn hok toe loopt. Bij benadering vindt hij het toch nog wel spannend en schrikt snel van geluiden. Inmiddels komt hij naar je toe als je hem roept. Hij komt dan graag op je schoot zitten en kruipt helemaal in jou. Hij likt je graag en toont veel liefde. Hij heeft zeker nog een speelsere kant, echter geeft hij momenteel de voorkeur aan knuffelen. We sluiten niet uit dat in een gezinssituatie, hij actiever en speelser wordt.

Onze zes jaar oude Rebbel kan het best geplaatst worden in een sociale maar rustige omgeving, waar hij kan kroelen en spelen. Ondanks dat Rebbel geen angst of agressie toont naar andere katten, denken we dat hij het beste alleen geplaatst kan worden. Hij is nog erg schrikachtig en lijkt niet van drukte te houden. Mocht hij in de toekomst toch heel speels en zelfverzekerder worden is het bijplaatsen van een andere kat wel een mogelijkheid.

Rebbel maakt nog even z’n laatste antibiotica kuurtje af, maar je mag wel vast kennis komen maken.

Heb jij tijd, liefde en geduld voor Rebbel? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.