Rebbel

RasEuropees korthaar
GeslachtKater
Leeftijd7 jaar
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenZie tekst
Kan bij kinderenOnbekend
Binnen/buitenNaar buiten (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer1315
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutralisatie)
€148,50
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDeze kat moet de tijd krijgen om te wennen

Rebbel is een bruin-cypers met witte kater van 7 jaar oud. In eerste instantie werd hij in erbarmelijke toestand bij ons binnengebracht. Vermoedelijk was hij vergiftigd. In het begin reageerde hij agressief, kon amper eten en was erg vermagerd. Met veel geduld en goede zorgen is hij er weer bovenop gekomen en vervolgens ook geadopteerd!

Uiteindelijk is hij toch bij ons terug gekomen omdat het echt niet ging met de andere kat des huizes. Hij zou eventueel wel met andere katten kunnen, want dit is ook goed gegaan, maar niet als de andere kat heel dominant is. Enig-kind zijn gaat hem echter ook heel goed af dus dat zou ook ideaal zijn voor deze knappe man.

Rebbel houdt van rust. Spelen met een hengeltje lijkt hij niet gewend. Met geduld is hij een enorme knuffelkont. Op andere momenten kiest hij ervoor om lekker op zijn plek te blijven.  

Rebbel heeft ook een veilige, wat hogere plek nodig voor zichzelf. Hij kan echter niet goed springen, dus daar is een opstapje voor nodig. 

Ben jij degene die Rebbel rust en knuffels gaan geven? Vul hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.