Kitten Rakkertje

RasEuropese korthaar
GeslachtKater
Leeftijd< 6 maanden
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenJa
kan bij kinderenJa
ZindelijkJa
Plaatsbaar vanaf15-06-2022
Registratienummer361
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutraliseren, carrier)
€180,00

Rakkertje verblijft momenteel in gastgezin in regio Eindhoven.

Rakkertje is een echte doerak. Hij kan heerlijk eigenwijs zijn en echt kattenkwaad uithalen. Maar daartegenover staat dat hij een zwak heef voor knuffels. Deze jongen komt geregeld lekker bij je op school of in de nek liggen en laat dan luid spinnend weten dat hij heel tevreden is.  

Z’n koppie is misschien wat apart. Rakkertje heeft namelijk een overbeet. Maar hiervan heeft hij geen hinder en het maakt hem ergens nog schattiger. (kan dat überhaupt?) 

Omdat Rakkertje al vanaf zijn 2e dag bij een gastgezin zit, is hij heel goed gewend aan mensen. Maar ook andere katten zijn geen probleem voor deze boef.  Rakker is goed in spelen en wij plaatsen hem dan ook graag met zijn broertje Bodhi. Dan kunnen ze samen lekker ravotten en genieten van hun nieuwe thuis. 

Of rakker met honden kan weten we niet, omdat in het gastgezin geen honden aanwezig zijn.  Kinderen zullen waarschijnlijk geen probleem zijn voor Rakker al kan het zijn dat hij even moet wennen aan die drukte om hem heen. 

Op 5 juli moet Rakkertje nog zijn 2e enting. Deze zit bij de prijs inbegrepen en dient gehaald te worden bij de dierenarts van ons opvangcentrum.  

Heb jij een plekje in je hart over voor Rakkertje en BodhiVul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden!