Quinn

SoortKonijn
GeslachtRammelaar (gecastreerd)
Diernummer3158
KoppelNee
Moet bij soortgenotenJa
Geschatte geboortedatum02-2023
Plaatsbaar vanaf28-03-2024
Adoptietarief
(incl. vaccineren en neutralisatie)
€ 100

Quinn is een nieuwsgierige en rustige rammelaar.

Quinn laat zich aaien en oppakken, maar hij vindt het toch nog allemaal best spannend. Dit merken wij doordat hij zich verstopt en zich soms wegtrekt van je handen als je hem probeert te aaien; hij wilt zich vooral veilig en beschut voelen.

Quinn is daarnaast wel heel nieuwsgierig aangelegd. Als hij wat moed heeft verzameld om rond te kijken, gaat hij rustig alle hoeken besnuffelen, en komt hij ook soms even langs om jou te bekijken. Hij is dan ook zeker niet bang, maar voor nu nog voorzichtig. Quinn is ook vooral rustig en kalm en is ondanks zijn voorzichtige aard toch vaak gewoon ontspannen. Hij blijft rustig zitten kijken, en neemt zo alles in zich op. Hij loopt soms weg bij benadering, maar hij blijft ook vaak gewoon zitten en laat zich dan aaien. Soms steekt hij zelf zelfs zijn kop onder je hand om geaaid te worden, maar aaien zal bij hem rustig opgebouwd moeten worden.

Quinn heeft tijd nodig om aan zijn nieuwe omgeving en aan nieuwe mensen te wennen. Als deze nieuwsgierige jongen rustig benaderd blijft worden, zal hij een heel fijn en lief vriendje worden. Een rustige omgeving zonder jonge kinderen, met een lief maatje erbij, zou voor hem daarom ook ideaal zijn.

Heb jij een eenzame dame zitten die wel een maatje kan gebruiken? Vul onderstaand intakeformulier in zodat we zo snel mogelijk een speeddate kunnen inplannen!