Qoppa

SoortKonijn
GeslachtVoedster (gesteriliseerd)
Diernummer1176
KoppelNee
Moet bij soortgenotenJa
Geschatte geboortedatum12-2019
Plaatsbaar vanaf01-01-2023
Adoptietarief
(incl. vaccineren en steriliseren)
€ 60,00

Ach die arme Qoppa, samen met nog 28 konijnen werd ze in een schuur aangetroffen. Het was duidelijk dat er niet op een goede manier voor deze konijnen werd gezorgd. Sommige zaten er verwaarloosd bij, maar gelukkig zijn ze op tijd gevonden en konden we de schade enorm beperken.

De socialisatie bij deze konijnen is helaas ver te zoeken. Maar gelukkig is Qoppa niet de moeilijkste, als je haar rustig benaderd met wat lekkers laat ze zich soms al verleiden om bij je te komen. Het is een dametje met een nieuwsgierige aard, dus als je deze positief voedt dat zal er een super leuk maatje uit voort komen. Een leuk sociaal konijnenvriendje kan Qoppa in konijnentaal vertellen dat mensen helemaal niet zo eng zijn. Wij zijn tenslotte degene die voor lekker eten en een schoon hokje zorgen.

Qoppa vraagt om een geduldig en begripvol huisje waar er niet te veel van haar verwacht wordt, maar waar met rust en geduld aan haar socialisatie wordt gewerkt. Dit is (op dit moment) geen beginners-konijn voor bijvoorbeeld een kind.

Heb jij genoeg liefde en geduld om Qoppa het beste van de wereld te laten zien? Vul onderstaand intakeformulier in zodat we zo snel mogelijk een speeddate kunnen inplannen!