Pukje
Dirkje

Kittens Pukje en Dirkje

RasEuropese korthaar
GeslachtKaters
Leeftijd< 4 maanden
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenJa
kan bij kinderenVanaf 10 jaar
ZindelijkJa
Plaatsbaar vanaf10-11-2022
Registratienummer819 + 820
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutraliseren, carrier)
Samen €360,00

Pukje + Dirkje verblijven momenteel in gastgezin in regio Eindhoven.

Pukje is een prachtig slank zwart katertje dat het liefste op je schoot woont. Zodra je binnenkomt komt hij je begroeten en kruip hij op schoot. Toen hij kleiner was lag hij helemaal t liefste de hele dag bovenop je, nu speelt hij ook graag samen met Dirkje, maar komt daarna snel weer bij je liggen. Pukje is een makkelijk, sociaal, niet bang katje. Gewoon een lief, makkelijk katje dat wel graag een baasje wil dat vaak thuis is. Samen met Dirkje is hij alles volop aan het ontdekken, alle nieuwe dingen zijn erg leuk.

Dirkje is een schattig pluizig gestreept ventje. Het is een aandoenlijk lief verlegen katertje, die graag de kat uit de boom kijkt vanaf een rustig plekje. Hij wordt steeds socialer, maar nieuwe mensen zijn nog echt spannend. Wanneer het rustig is , wint zijn nieuwsgierigheid en komt hij vrolijk kijken.  Als hij gewend is komt hij juist graag naar je toe en wil graag contact. Aaien en knuffelen vindt hij heerlijk, zeker over zijn zachte buikje en hij ligt graag samen met Pukje op je schoot. Of samen met Puk achter knikkers en balletjes aanrennen is ook erg leuk. Van veel geluiden en onrust om hem heen schrikt hij nog , dus een rustig huisje zal hij fijn vinden.

Heb jij tijd en liefde voor kleine Pukje en Dirkje? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.