Preta

RasEuropese (half)langhaar
GeslachtPoes
Leeftijd< 6 maanden
Speciale zorgNee
Kan bij hondenJa
Kan bij kattenJa
kan bij kinderenJa
ZindelijkJa
Plaatsbaar vanaf17-06-2022
Registratienummer
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutraliseren, carrier)
€180,00

Preta verblijft momenteel in gastgezin in regio Eindhoven.

Preta is samen met haar 3 zusjes en broertje gevonden in een sloopauto allemaal zijn ze zwart van kleur alleen is Petra vermoedelijk half langharig. Ze was 5 weken toen ze in ons gastgezin kwam.

Eigenlijk was ze de minst verlegen van de 5 en liep ze vanaf dag 1 hier rond alsof ze altijd al hier had gewoond. Ze is ook echt een lekkere knuffel en komt ook echt lekker bij je liggen.

Ze is ook lekker speels en totaal niet bang voor onze hond en speelt en rent het hele huis door met haar zussen en broer. Kortom een heel lief, sociaal, ondeugend en gezond kitten.

Preta heeft haar 1e enting gehad en is ook gechipt en heeft geen vlooitjes en wormen. Haar 2e enting staat gepland voor 19 juli en er zal dan ongeveer eind juli de laatste enting volgen.

Kittens worden alleen geplaatst in een huis waar al een andere kat aanwezig is. Is dit niet het geval? Dan kunt u eventueel 2 kittens adopteren.

Ben jij helemaal klaar voor zo’n klein, stoer dametje? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden!