Poez

RasEuropees korthaar
GeslachtKater
Leeftijd2 jaar
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenOnbekend
Kan bij kinderenOnbekend
Binnen/buitenNaar buiten (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer3273
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutralisatie)
€148,50
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDeze kat moet de tijd krijgen om te wennen

Poez is een zwarte kater van bijna 2 jaar oud. Gecastreerd, gechipt en gezond.  

Zijn baasje kon helaas niet meer voor hem zorgen waardoor hij bij ons in het asiel is beland. Dat heeft uiteraard een behoorlijke impact op Poez. Hij is dan ook een beetje bang. Desondanks liet hij zich wel keurig onderzoeken door onze dierenarts. 

Wanneer we Poez benaderen is hij in eerste instantie afwachtend. Hij kijkt je met grote ogen aan en blijft op zijn veilige plek. Maar als je een tijdje tegen hem blijft kletsen, komt hij wel tevoorschijn. Een goede manier om aan elkaar te wennen, is om rustig bij hem te zitten als hij eet. Dan kan hij zich wel ontspannen. Uiteindelijk laat hij zich ook aaien en vindt dit merkbaar fijn.  

Het duurt echt even voor je zijn vertrouwen hebt gewonnen, maar dat hij zich wil laten aaien, staat telkens weer vast. Met geduld en wat brokjes kom je een heel eind. Bij harde geluiden sprint hij weer naar zijn veilige plek, maar komt dan ook snel weer tevoorschijn.  

Spelen vindt Poez in eerste instantie ook wat spannend, maar doet dan toch mee. Het hengeltje met veertjes is momenteel favoriet. Hij geniet van de aandacht, stap voor stap, en kruipt na een poosje zelfs op schoot. Het is niet moeilijk om zijn hart te veroveren als je er wat tijd voor neemt. En zeker weten dat hij jouw hart verovert, want het is een heerlijk beest! 

Ben jij degene die met een rustig en veilig plekje voor Poez om verder te ontdooien? Vul hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.