Poema

RasEuropese korthaar
GeslachtPoes
Leeftijd2 jaar
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenOnbekend
Kan bij kinderenJa, vanaf 15
Binnen/buitenBuiten
ZindelijkJa
Registratienummer1823
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccinaties up-to-date,
neutralisatie en Feliway Help!)
€135
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDeze kat moet naar buiten kunnen

Poema kwam op de laatste dag van mei in de opvang. Ze was gevangen tijdens een TNR actie op een plek waar veel verwilderde katten rondlopen. Echter bleek Poema gewoon tam te zijn en veel aanhankelijker dan de echte verwilderde katten dus willen we haar een kans geven om geadopteerd te worden.

Sinds haar tijd in quarantaine is ze erg aanhankelijk en wil ze graag aandacht. Hoe meer ze je in vertrouwen neemt, des te aanhankelijker ze wordt. Je moet echter wel op haar signalen letten, ze kan namelijk ook overprikkeld raken en dan een hapje uitdelen. Hier in de opvang toont Poema weinig tot geen interesse in spelen.

Omdat Poema dus wel vanuit een buitenplek is gevangen gaan we er ook vanuit dat ze graag naar buiten wil kunnen gaan. Een appartement zal niet haar gewenste plek zijn.

Poema kan het best geplaatst worden in rustig huishouden die kattensignalen wel een beetje kunnen herkennen, waar ze aandacht krijgt, langzaam kan wennen en fijn kan knuffelen.

De multicolour prinses blaakt van energie en is klaar voor adoptie!

Dus kan jij een beetje kattensignalen herkennen en heb je de ruimte voor Poema? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.