Kitten Pluisje

RasEuropese korthaar
GeslachtPoes
Leeftijd< 4 maanden
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenJa
kan bij kinderenJa
ZindelijkJa
Plaatsbaar vanaf15-11-2022
Registratienummer1049
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutraliseren, carrier)
€180,00

Pluisje verblijft momenteel in gastgezin in regio Eindhoven.

Pluisje is samen met zijn 5 broertjes en zusjes gevonden, samen met zijn 2 broertjes zit hij nu in een gastgezin. De eerste dagen heeft Pluisje gebruikt om te wennen aan de nieuwe omgeving. Pluisje is de kleinste van het stel, hij is de knuffeligste van de 3 broertjes. Hij vindt het heel fijn om aangehaald en geaaid te worden. Ook vindt hij het heel leuk om de wereld te ontdekken, samen met zijn broertjes of alleen. Samen met zijn broertjes kunnen ze heel lang spelen met muizen en alles wat rolt en geluid maakt. Ook het spelen met kinderen en mensen vindt hij heel leuk, hij houdt ervan als ze hem bezighouden met speeltjes. Als hij aandacht wil volgt hij je en gaat hij miauwen. Slapen doet hij heel graag samen met zijn 2 broertjes in een zo’n klein mogelijk mandje. Hij heeft het nog niet altijd door als het etenstijd is, hij moet soms even bij zijn bakje neergezet worden en dan gaat hij ook lekker eten. Hij weet de kattenbak te vinden. Hij vindt het geen probleem opgepakt te worden. Hij kan goed met jonge kinderen, honden is onbekend en andere katten dan zijn broertjes is ook onbekend.

Kittens onder de 16 weken worden alleen geplaatst in een huis waar al een andere kat aanwezig is. Is dit niet het geval? Dan kunt u eventueel 2 kittens adopteren.

Mag Pluisje bij jou komen wonen? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.