Pluisje

SoortKonijn
GeslachtRammelaar (gecastreerd)
Diernummer3461
KoppelNee
Moet bij soortgenotenJa
Geschatte geboortedatummaart 2023
Plaatsbaar vanaf24-05-2024
Adoptietarief
(incl. vaccineren en neutralisatie)
€ 100

Pluisje gaat zodra hij losloopt op verkenningstocht en gaat dan alles besnuffelen. Hij is niet snel bang of onder de indruk en komt rustig en ontspannen over. Hij vond in het begin oppakken en aaien niet fijn, en daar liep hij voor weg. Maar als hij je eenmaal vertrouwt en zich op zijn gemak voelt gaat hij nu heerlijk languit liggen voor wat aaitjes.

Hij is zeker niet bang, maar gewoon nog wat voorzichtig. Als je rondloopt, loopt hij ook liever weg, maar als je stil zit ben je toch wel erg interessant. Pluisje is erg nieuwsgierig naar wie je bent, dus hij komt regelmatig even langs om je te besnuffelen of om te zien of je nog wat brokjes bij je hebt, want dat lust hij wel! Als je rustig stil zit gaat hij naast je zitten eten of zet hij zijn pootjes op schoot om te zien of je nog wat lekkers verbergt.

Pluisje is een konijntje die altijd wel even komt snuffelen, maar nog niet direct toenadering wilt. We zoeken daarom ook een plekje voor hem zonder jonge kinderen waar hij dit rustig op zijn eigen tempo mag doen, en hij niet zomaar geaaid of opgepakt wordt, zodat hij deze aandacht steeds fijner zal gaan vinden. Een lief vriendinnetje erbij zou voor hem het plaatje compleet maken.

Heb jij een eenzame dame zitten die wel een maatje kan gebruiken? Vul onderstaand intakeformulier in zodat we zo snel mogelijk een speeddate kunnen inplannen!