Pino

RasEuropese korthaar
GeslachtKater
Leeftijd3 jaar
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenOnbekend
Kan bij kinderenNee
Binnen/buitenBuiten
ZindelijkJa
Registratienummer1905
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccinaties up-to-date,
neutralisatie en Feliway Help!)
€135
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDeze kat moet naar buiten kunnen

Pino is gevonden in Nuenen. Daar liep hij al enige tijd rond en bezorgde buurtbewoners hadden er alles aan gedaan om te kijken of hij een baasje had maar helaas liep hun zoektocht op niks uit. Pino ging iets te graag achter de kippen aan dus hij kon daar niet blijven en zo is hij in juni bij ons terecht gekomen! 

Pino is een 3 jaar oud kat met een prachtige rood-witte vacht. Pino miauwt voor aandacht, zoekt graag fysiek contact, en geeft graag likjes aan degene die hem aandacht geeft. Aaitjes kan hij ook zeker waarderen maar niet altijd.
Wanneer Pino het gezellig heeft, laat hij dat zien door heel lang al knedend naast je te liggen. Deze lieve kat is ook actief en speelt heel graag met balletjes en hengeltjes. Hij is heel graag buiten. Dus, een huis- of appartement op de begane grond- waar hij naar buiten kan is de ideale nieuw woonplek voor deze knapperd!  

Hoewel Pino een leuke, gezellig en sociale kat is, laat hij ook duidelijk weten wanneer hij te veel heeft gehad. Hij kan dus op een gegeven moment overprikkeld raken en dan hapt hij zachtjes naar je. Om even bij te komen van te veel stimulatie, gaat Pino ook even naar binnen om af te koelen.  

Wil je een vertrouwelijke band met Pino gaan opbouwen en kan je Pino de aandacht en omgeving bieden die hij nodig heeft, neem gerust contact met ons op. Pino zou het zeker heel leuk vinden om kennis met je te maken! 

Dus herken jij katten-signalen en heb je de tijd en ruimte voor onze Pino? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.