Pimmetje

SoortKonijn
GeslachtRammelaar (gecastreerd)
Diernummer149
KoppelNee
Moet bij soortgenotenJa
Plaatsbaar vanaf14-04-2022
Adoptietarief
(incl. vaccineren en
neutraliseren)
€ 60,00

Maak kennis met Pimmetje! Deze knappe flapoor is ongeveer 5 maanden oud. Toen hij net bij ons binnenkwam vond hij de wereld nog wat spannend, maar intussen is hij heel sociaal geworden en waardeert hij een aai over zijn bolletje enorm. Als hij losloopt dan flappen zijn oren mooi heen en weer en dan smelt je meteen voor hem. Maar loslopen vindt hij nog steeds wel wat spannend, deze lieverd vindt geaaid worden eigenlijk veel fijner dan veel rondrennen. We denken dat als hij je eenmaal vertrouwd en in zijn nieuwe huis op zijn gemak is dat hij dan wel meer op verkenning durft, en een leuke dame kan daar zeker bij helpen, zodat hij wat meer zelfvertrouwen krijgt. Dan heeft hij ook wat steun aan haar in spannende momenten.

We zijn dus op zoek naar een leuke dame voor hem zodat hij gezellig samen met haar op verkenning kan, en lekker iemand heeft of mee te knuffelen.

Dus wil jij deze knapperd graag in huis én heb jij een leuke dame voor hem? Vul onderstaand intakeformulier in zodat we zo snel mogelijk een date kunnen inplannen!