Pieter

RasEuropese korthaar
GeslachtKater, gecastreerd
Leeftijd2 jaar
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenOnbekend
kan bij kinderenJa
ZindelijkJa
Plaatsbaar vanaf29-10-2022
Registratienummer913
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutraliseren, carrier)
€130,00

Ach kijk dit koppie van Pieter toch. Als hij je aankijkt smelt je toch direct? Pieter werd zwervend op straat aangetroffen en zoekt op dit moment een nieuw thuis.

Pieter is een jonge knul vol met energie. Het is een kleine druktemaker die graag samen speelt maar nog liever samen knuffelt! Als het even niet op de manier gaat zoals Pieter het wil kan hij nog wel eens een (vriendelijke) mep of knauw geven. Puur om even aan te geven dat je samen met hem even iets anders moet doen.

Voor deze jongeman willen we een huishouden waar hij een tuin tot zijn beschikking heeft, het liefst eentje waar hij door middel van een luik zelfstandig in en uit kan. We merken namelijk in de opvang dat Pieter soms een beetje gefrustreerd raakt om het feit dat hij tussen de gesloten muren zit. Hij kan dan (als de slimme jongen die hij is) voor zijn deurtje wachten en elke kans aangrijpen om snel te ontsnappen als deze open gaat. Hij laat zich vervolgens wel weer netjes oppakken om zijn hok gezet te worden.

Mag Pietertje bij jou komen wonen? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.