Piepie
Bennie

Kitten Piepie en Bennie

RasEuropese korthaar
GeslachtPoes + Kater
Leeftijd< 6 maanden
Speciale zorgNee
Kan bij hondenNee
Kan bij kattenNee
kan bij kinderenJa
ZindelijkJa
Plaatsbaar vanaf19-07-2022
Registratienummer460 + 462
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutraliseren, carrier)
Samen €360,00

Piepie is een erg lieve en zachtaardige kitten. Ze houdt erg veel van liefde en aandacht, maar kan zichzelf ook goed vermaken. Ze speelt veel en komt af en toe even kijken of ze nog wat aaitjes kan scoren. Wanneer de kroeltijd gestart is begint ze meteen te spinnen. Regelmatig komt ze bij je op schoot om te knuffelen. Ze is nieuwsgierig en is niet snel bang voor nieuwe dingen. Ze heeft veel behoefte aan een speelmaatje en is niet graag alleen.

Bennie is een erg speelse kater die stiekem heel erg veel van knuffelen houdt. Hij probeert zich vaak stoer voor te doen, maar Bennie vindt nieuwe dingen wel wat spannend. Hij neemt zijn zusje Piepie als grote voorbeeld. Als zij iets durft, komt Bennie er meteen achteraan. Daarom bijft Bennie graag samen met Piepie, zodat hij niet terugdeinst voor nieuwe uitdagingen. Bennie wordt heel graag gekroeld en komt regelmatig naar je toe om te knuffelen. Er wordt dan ook volop gespind. Bennie is erg actief en zou graag naar buiten willen.

Heb jij een plekje in je hart over Piepie en Bennie? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden!