Peppy

RasBoomer
GeslachtTeef (gesteriliseerd)
Leeftijd8 jaar
Speciale zorgNee
Kan bij hondenZie tekst
Kan bij kattenZie tekst
Kan bij kinderenOnbekend
ZindelijkJa
Plaatsbaar vanaf21-10-2023
Registratienummer2642
Adoptietarief
(incl. chippen en vaccineren)
€247,50

Peppy stellen we graag aan u voor.
Dit grappig hondje is een tijdje geleden gevonden en bij ons binnen gekomen. Er heeft zich in de tussentijd geen eigenaar gemeld, dus Peppy is helemaal klaar om naar een nieuw thuis te gaan.

Peppy is niet alleen gevonden. Ze is samen met Kokky gevonden, die ook op de site staat voor adoptie. Samen hebben ze de grootste lol en durven ze buiten alles aan. Zo kunnen ze nog wel eens blaffen naar andere honden die voorbij komen.
Als ze alleen wandelt, dan wil ze wel eens een blaf laten horen, maar zodra je afstand neemt is het prima en loopt ze gewoon lekker mee.

Wellicht is het op de foto opgevallen dat een oog van Peppy wit is, dit komt vanwege staar die ze heeft. Ze heeft dit aan beide kanten, maar we hebben het vermoeden dat ze met rechts echt nog wel wat ziet. Het nieuwe baasje moet er wel rekening mee houden dat Peppy uiteindelijk blind wordt.
Omdat ze met een oog niet zo goed ziet, plaatsen we haar liever niet met te kleine kinderen. Deze kunnen nog wel eens onverwachtse bewegingen maken en hier zou ze van schrik op kunnen reageren.

Hoe Peppy is met katten weten we niet zo goed. Als ze een kat ziet dan piept ze wat en loopt vervolgens gewoon door, maar of dit in een thuis situatie hetzelfde zou zijn, is ons onbekend.

Peppy is een hondje die ook vachtverzorging nodig heeft. Ze is tijdens haar verblijf hier al eens bij een trimmer geweest en dit vond ze prima, maar ze liet het wel merken als ze het er niet mee eens was. Het is dus wel belangrijk dat er tijd besteed wordt om dit in goede banen te lijden.

Net als Kokky moet bij Peppy het alleen thuis blijven langzaam worden opgebouwd. Zij vindt het allemaal minder spannend dan Kokky om alleen in de kennel te blijven maar ook zij wil nog wel eens piepen.

Ben jij iemand die Peppy een warm thuis kan geven? Vul dan onderstaand intakeformulier in en wie weet kunnen jullie binnenkort van start!
Wacht even!

Voor je een hond in huis haalt zijn wij benieuwd of je weet wat er allemaal bij komt kijken. Lees je in door middel van deze
LICG huisdierenbijsluiter. Heb je daarna nog vragen? Wij beantwoorden ze graag.