Pepper

RasEuropese korthaar
GeslachtKater, gecastreerd
Leeftijd< 1 jaar
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenJa
Kan bij kinderenJa
ZindelijkJa
Registratienummer825
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutralisatie)
€172,50

Pepper werd samen met zijn broertje Japie gevonden in Bergeijk. Ze zwerfden al weken rond, volgens de vinder. De kittens werden naar de opvang gebracht en onderzocht. Ze bleken gezond en levendig, maar reageerden wel een beetje defensief.

Pepper en Japie kregen een gezamenlijk plekje in de opvang. Ze voelden zich al snel op hun gemak en toonden hun nieuwsgierige en speelse karakter. Wat hadden ze een plezier samen in hun kattentoren. Kitten Japie werd enkele maanden geleden geadopteerd. Pepper bleef in de opvang.

De negen maanden oude kat houdt erg van gezelschap. Als je hem benadert, begroet hij je met z’n staart omhoog. Pepper schuurt langs je, geeft kopjes en spint. Hij springt graag op je schoot of klimt langs je benen omhoog. In zijn enthousiasme kan hij weleens zijn nagels gebruiken. Pepper vindt het prima als je hem oppakt.

Spelen doet hij het liefst, met een hengeltje of balletje bijvoorbeeld. Klauteren doet hij ook graag. Hij heeft veel energie en klimt dikwijls via het hek omhoog. Pepper gaat graag naar buiten, maar vindt het binnen ook fijn. Van alles vind hij buiten interessant zelfs, vliegjes, blaadjes en regen.

Naar andere katten in het verblijf is hij op een kalme manier geïnteresseerd. Hij eet nu speciaal voer (fibre response) via een voerpuzzel en krijgt antibiotica toegediend, vanwege problemen met de spijsvertering. Daarop reageert Pepper goed, zijn klachten zijn nagenoeg verholpen. De pluizebol kan er weer tegenaan.

De sociale en energieke Pepper zoekt een huis waar hij veel aandacht krijgt en waar hij heerlijk naar buiten kan.

Heb jij de tijd en ruimte voor Pepper? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.