Paps

RasEuropese korthaar
GeslachtKater, gecastreerd
Leeftijd3 jaar
Speciale zorgJa
Kan bij hondenNee
Kan bij kattenNee
kan bij kinderenJa
ZindelijkJa
Plaatsbaar vanaf04-09-2022
Registratienummer534
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutraliseren, carrier)
€130,00

Deze prachtige grote zwarte kater met een klein hapje uit zijn oor is aan de beurt om een fijn thuis te krijgen!

Paps is gevangen met een vangkooi samen met Mams (zijn ex-vrouw) en hun kittens. Mams is inmiddels weer uitgezet als verwilderde kat, Paps bleek gelukkig helemaal niet verwilderd te zijn maar juist ontzettend aanhankelijk en lief. (Zo lief dat hij een beetje kwijlt als hij lekker gekroeld wordt..) Hij kan hier dan ook geen genoeg van krijgen. Erg aandoenlijk. Als dank kneed hij dan heerlijk op je been. Advies om zijn nageltjes goed bij te houden dus, haha.

Paps kan nog wel eens schrikken van onverwachtse geluiden/bewegingen en rent dan snel weg. Maar ontdooit gelukkig ook weer snel wanneer hij merkt dat er niets aan de hand is. Zodra hij gesetteld is in zijn nieuwe huis zal dit “schikkerige” er ook vast en zeker vanaf gaan.

Omdat Paps enige tijd buiten heeft geleefd is een huis met een (afgeschermde) tuin wel een must. Want hij houdt er van een luchtje te scheppen zo nu en dan. Andere katten zijn denken we geen probleem voor hem.

Wie mag deze knappe knuffelkont verblijden? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden!