Panter

RasEuropese korthaar
GeslachtKater, gecastreerd
Leeftijd4 jaar
Speciale zorgZie tekst
Kan bij hondenNee
Kan bij kattenNee
kan bij kinderenJa, vanaf 12 jaar
ZindelijkJa
Registratienummer991
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutraliseren en carrier)
€130,00

Panter verblijft momenteel in gastgezin in de regio Eindhoven

Panter kwam binnen als zwerver, hij zwierf rond een bosrijk gebied maar had vermoedelijk een eigenaar. Dit bleek niet het geval te zijn. In de opvang bleek Panter sloom, niet fit en had een harde buik. 

Panter kwakkelde, zijn temperatuur daalde regelmatig en hij was angstig. Panter is helemaal onderzocht maar we konden niets afwijkends vinden. Hij at regelmatig zijn kattenbak korrel op en braakte daarna alles weer uit. Vaak zat hij verscholen in zijn toren en kwam af en toe een aai halen. Het was duidelijk dat zijn verblijf in het asiel niet de juiste was en is daarom naar een gastgezin gegaan. 

Hier is hij ontpopt tot een knuffelmonster dat graag onder de mensen is. Panter komt graag bij je en komt kletsend verhaal halen als je binnenkomt. Panter is verder een rustige kat en speelt niet zoveel. 

We zoeken daarom een gezin voor hem eventueel met oudere kinderen waar vaak iemand of meerdere mensen thuis zijn zodat hij niet alleen hoeft te zijn. 

Voor Panter is het belangrijk om naar buiten te kunnen wanneer hij dat wil.

Panter eet op dit moment nog wel eens aarde of zijn kattenbak korrel. Hiervoor krijgt hij op dit moment nog ondersteunende middelen.  

Heb jij ervaring met katten en is er bijna altijd iemand thuis? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.