Pablo

RasSloughi
GeslachtReu, gecastreerd
Leeftijd8 jaar
Speciale zorgSlechtziend
Kan bij hondenJa
Kan bij kattenOnbekend
Kan bij kinderenJa
ZindelijkJa
Plaatsbaar vanaf08-08-2022
Registratienummer425
Adoptietarief
(incl. chippen en vaccineren)
€300,00


Wat een lieverd is onze Pablo, hij is eigenlijk alles wat je in een nieuwe beste viervoeter-vriend zoekt. Hij is aanhankelijk, braaf, wil knuffelen en graag bij je lopen. Omdat Pablo slechtziend is vind het fijn als je veel tegen hem praat, zodat hij op zijn gehoor af kan gaan en hem een beetje gidst in jullie avonturen: van het vinden van zijn brokjes, beloning, mandje tot een wandeling. 

Pablo is vriendelijk naar andere honden, niet blafferig en een hele makkelijke hond. Hij kijkt je aan met zijn grote glazige ogen en wil je ook graag omhelzen, door tegen je op te springen op een vriendelijke niet te drukke manier. Wellicht wel iets bij kleine kinderen ietwat lastig zou kunnen zijn, maar Pablo is leergierig.

In verband met verkeer en andere factoren als jachtinstinct in combinatie met zijn slechte zicht kan hij het beste buiten altijd aangelijnd wandelen en enkel los op omheinde terreinen. Tuinen en balkons dienen hierdoor afgesloten te zijn. 

Zijn ras betreft een sandy wind/jachthond Sloughi uit Noord Afrika. Deze honden zijn heel gevoelig, alert, trouw en intelligent. 

Zoek jij een nieuwe beste vriend? Vul dan onderstaand het intakeformulier in en wie weet begint jullie avontuur sneller dan ooit.