Kitten Ozzy

RasEuropese korthaar
GeslachtKater
Leeftijd< 4 maanden
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenJa
kan bij kinderenJa
ZindelijkJa
Plaatsbaar vanaf10-11-2022
Registratienummer873
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutraliseren, carrier)
€180,00

Ozzy verblijft momenteel in gastgezin in regio Eindhoven.

Hallo, ik wil je voorstellen aan Ozzy. Ozzy is een speelse, eigenzinnige doerak. Hij had al snel door, hoe hij kon klimmen en springen en vind het leuk om achter een touwtje met veertjes te jagen. Alles wat nieuw is onderzoekt ie, maar wanneer het te bedreigend wordt, dan zet ie zijn rugharen omhoog en laat hij van zich horen. Wat normaal is voor een kitten. Hij is enigst kitten en stoeit daarom maar met zijn moeder. Wanneer hij je aandacht nodig heeft, zoals eten, laat ie dat luidkeels horen. Hij vindt het helemaal niet erg om opgepakt te worden, maar laat in het begin wel weten, dat ie het spannend vindt. Hij kan ook lekker tegen je aan liggen, liefst onder je kin of in je handen. We zijn hem laten wennen aan de hond en de andere katers, maar dat vindt ie nog wel heel spannend. 

De buurtkinderen vinden Ozzy erg leuk, omdat ie zo leuk is en speels. Ik verwacht daarom geen problemen met Ozzy in een gezin met jonge kinderen. Ozzy eet goed van zijn brokken en vind natvoer erg lekker. Hij heeft al geleerd waar hij zijn behoefte moet doen, dus potjestraining is niet meer nodig.  Ik hoop dat deze lieve pluizebol een speelmaatje krijgt en dat het gezin die hem kiest, houdt van lachen.

Kittens onder de 16 weken worden alleen geplaatst in een huis waar al een andere kat aanwezig is. Is dit niet het geval? Dan kunt u eventueel 2 kittens adopteren.

Heb jij fijn thuis voor Ozzy? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.