Otis

RasKruising
GeslachtReu, gecastreerd
Leeftijd4 jaar
Speciale zorgNee
Kan bij hondenJa
Kan bij kattenJa
Kan bij kinderenJa
Tuin nodig?Ja
ZindelijkJa
Plaatsbaar vanaf06-01-2024
Registratienummer2970
Adoptietarief
(incl. chippen en vaccineren)
€272,25

Maak kennis met Otis.
Helaas konden de vorige eigenaren van Otis niet meer voor hem zorgen en hebben ze Otis bij ons gebracht.
Voor ons de leuke taak om Otis van een leuk nieuw thuis te voorzien. Hij is op jonge leeftijd vanuit Roemenie naar Nederland gekomen.

In zijn vorige thuissituatie leefde hij samen met kinderen, maar dit vond hij soms ook wel een beetje druk. Knuffelen en lekker spelen doet hij graag, maar in het begin kan hij wat afwachtend zijn. Bij zijn vorige baas heeft hij in een grote ren in de tuin gezeten. Hij had toegang tot een binnenhok en Otis vond het prima om daar in te verblijven. Hoe Otis in een huis zou zijn als hij alleen gelaten wordt weten we niet. Wel geven de vorige eigenaren aan dat hij in een bench zich keurig gedraagt als hij even alleen gelaten wordt. Het alleen laten is natuurlijk wel iets wat bij een nieuw thuis rustig opgebouwd moet worden.

Otis vind wandelen nog een beetje spannend. Hij kan soms wat schrikken van geluiden en voertuigen. Wel merken we dat hij wandelen leuk vind, dus we denken als hij rustig mag wennen, dat hij het daarna helemaal leuk vind om samen op pad te gaan. Omdat Otis een jachtinstinct heeft kan hij niet loslopen.

Otis vind andere honden leuk en wil hier ook graag mee spelen. We denken dan ook dat Otis geplaatst kan worden met een andere hond in huis, die het natuurlijk ook leuk vind om samen met Otis een huis te delen.

Bent u op zoek naar een leuke sociale hond en heeft u wellicht ook nog een andere hond in huis?

Kan jij Otis een heerlijk thuis bieden waar hij de rest van zijn leven mag blijven? Vul dan onderstaand intakeformulier in en wie weet kunnen jullie binnenkort van start!
Wacht even!

Voor je een hond in huis haalt zijn wij benieuwd of je weet wat er allemaal bij komt kijken. Lees je in door middel van deze
LICG huisdierenbijsluiter. Heb je daarna nog vragen? Wij beantwoorden ze graag.