Oscar

RasBeagle
GeslachtReu
Leeftijd4 jaar
Speciale zorgNee
Kan bij hondenJa
Kan bij kattenNee
Kan bij kinderenJa
ZindelijkJa
Plaatsbaar vanaf28-04-2023
Registratienummer1605
Adoptietarief
(incl. chippen en vaccineren)
€247,50

Deze leuke verschijning zit sinds kort bij ons in het asiel.

Helaas konden de vorige eigenaren niet meer voor Oscar zorgen. Om die reden zijn wij nu op zoek naar een leuke plek voor Oscar.
Oscar is nog een jonge energieke beagle die graag mee gaat wandelen. Lekker alles ontdekken en vooral lekker veel snuffelen.
Zoals een echte Beagle wil hij met het snuffelen en ontdekken ook nog wel eens een papiertje of iets anders niet echt eetbaars onderweg in zijn mond stoppen.
Hij is hierin wel makkelijk af te leiden, want snoepjes vind hij lekker en die verkiest hij dan ook wel boven een papiertje!
Oscar is het gewend om een aantal uur alleen thuis te zijn. Wel is het verstandig om dit weer rustig op te bouwen bij een nieuwe gezin. Bij de vorige eigenaren kon Oscar gewoon lekker los in huis en sloopte hij niks. Maar ook een bench vind hij helemaal prima en hier zal hij dan ook rustig in gaan liggen.
Hij wilde bij de vorige eigenaar nog wel eens waaks bij het raam zijn, dit uitte zich dan in geblaf als er iemand langsliep of als hij iets zag bewegen.
Katten en Oscar zijn geen vriendjes. Hij moet er niks van weten en vind hij maar rare wezens. Hij wil er dan buiten ook nog wel eens een sprintje voor nemen om een kat achterna te zitten. Om deze reden plaatsen we hem dan ook niet met katten.
Andere honden vind hij leuk, al vind hij grotere honden nog wel eens spannend. Heeft hij er rustig kennis mee kunnen maken is het helemaal prima en zal hij ook wel willen spelen als de andere hond dit ook wil.
Ook kinderen vind hij erg leuk en houdt ervan om lekker geknuffelt te worden. Hoe meer gekriebel achter zijn oor, hoe beter.
Dus bent u op zoek naar een hond die van gezelschap, wandelingen houdt, neemt u dan gerust contact op.

Heb jij dat perfecte huisje voor onze Oscar? Vul onderstaand intakeformulier in en wie weet kunnen jullie binnenkort van start!
Wacht even!

Voor je een hond in huis haalt zijn wij benieuwd of je weet wat er allemaal bij komt kijken. Lees je in door middel van deze
LICG huisdierenbijsluiter. Heb je daarna nog vragen? Wij beantwoorden ze graag.